Internet / Intranet

Het gebruik van Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zowel thuis als op het werk word er veel gebruik gemaakt van internet. Toch is het niet zonder risico, veel netwerken zijn slecht beveiligd en zijn hierdoor erg kwetsbaar.

Via internet kunt u informatie vinden, reizen boeken, winkelen en nog veel meer. Maar helaas kan het internet ook gebruikt worden voor kwaadaardige doeleinden zoals Virussen, Spyware, Spam en Phishing. Privégegevens kunnen hierdoor in handen komen van onbevoegden.

Beveiligen van uw netwerk is dus van uiterst belang zowel privé als zakelijk. Want u wilt toch ook niet dat iedereen uw gegevens inziet?

Ook het gebruik van een Intranet kan een groot voordeel opleveren in de bedrijfsvoering van uw onderneming. U kunt een groot deel van de bedrijfsprocessen via het Intranet aan uw medewerkers beschikbaar stellen.

Zoals u weet: "The Sky is the Limit". Er is namelijk nog veel meer wat hier niet genoemd is. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor U kunnen betekenen.

Copyright © | 1997 - 2019 | De Jong IT Consultancy Contact | Sitemap